Kvällen är lång, gästerna hungriga
Förrätt
Tre smörrebröd i traengsel
Mjuk tunnbrödrulle fylld med rökt renstek och pepparrots
crème, stekt vitt rostbröd med räkor, dill
och majonnäs, dan
skt rågbröd med
rostbiff, rostad lök, cocktailtomat och remouladsås.
Efter det - fisksoppa. Jag hade gjort en felbedömning och trodde att räkorna skulle räcka även till soppan, men där slog jag slint.
Bouillabaisse
på vitt vin, krossade tomater, gul lök, vitlök, saffran,
fänkål, salt, peppar, samt lax, sej och torsk
Och nu tror gästerna att det är slut - men där slår de slint.
Citronsorbet
Vi fortsätter...
Oxfilé med klyftpotatis, pepparsås, sallad och bakad tomat
och slutligen, för nu är det slut:
Glassbomb
Med vaniljglass, bladat smält vit choklad, samt inkråm
bestående av jordgubbsorbet
Vickningen hann vi inte till